Koska Tauti on vienyt meikäläisen alati lumoavaa ulkokuorta vähän alaspäin, on aika tehdä jotain. Ehkä olette asiasta eri mieltä, mutta hieman olisi retusoitavaa kuitenkin.

1774122.jpg

Ennen (jälkeen-kuva tulee myöhempänä ajankohtana)

Päätin aloittaa käsistä (kuten kuvasta huomaatte, kasvot eivät ole kovin akuutit vielä) ja ryhtyä ennen töihin menoa turhamaiseksi. Kynteni ovat kuhmuroituneet ja lyhentyneet hermostuneen luonteeni vuoksi ja kynsinauhat ovat punoittavat ja repaleiset. Olen tehnyt jopa ennaltaehkäisevää työtä käsieni eteen ja joka ilta tunnollisesti laittanut kynsinauhoihini jalkavoidetta (juuri niin) ja odotellut kärsivällisesti sängyssä niiden kuivumista ennen nukahtamista. Jalkavoiteen hitaan kuivumisen vuoksi kasvoillani näkyvät hienonhienot urat ovat ehkä tämän käsienhoitojakson aikana syventyneet, mutta kuten sanottu, palaan kasvoihin tuonnempana. Ennaltaehkäisevä käsienhoito tähtää voimakkaasti tulevaisuuteen eli ensi viikkoon, jolloin kynteni saavat kuorrutteekseen akryylistä tehdyt korvaavat versiot filmitähtien tapaan. Ehkäpä filmitähtivaikutuksen tehostamiseksi johonkin kynteen laitetaan jopa muutama briljantti.

Palatakseni kasvoihin, jotka eivät siis TIETENKÄÄN minkäänlaista akuuttia hoitoa kaipaa, olen kuitenkin suostunut ottamaan osaa kosmetiikkailtaan, jossa ehkä joku asiantuntija katsoo parhaakseen valita minulle sopivimpia ihonhoitotuotteitakin (jalkavoide kuulemma ei sovi kasvoihin), vaikka kuten sanottu, hoidon tarvehan minulla EI ole kiireinen. Säälistä ja myötätunnosta esittelijän työtä kohtaan annoin kuitenkin yhteystietoni, jotta hän voi minulle soittaa kysyäkseni ihoni tyyppiä, joka siis edelleen on nuorekkaan kuulakas ja verevä. Ehkä hän yrittää tuossa tilaisuudessa osoittaa jotakin, minkä toteaa mahdottomaksi, esimerkiksi poistaa ikävuosia kasvoiltani. Se lienee mahdotonta, olenhan melkoisen hyvin säilynyt, eikö vain?